Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2400g408kcal9.6g60g14.4g16.8g
Porkkana 640g209kcal4g35.6g1.3g16.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 160g859kcal1.4g1.1g96g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 1200g543kcal12g78g18g9.6g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)64g173kcal3.5g3.8g16g0.6g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives64g179kcal2.6g3.8g17.9g0g
Lohisäilyke620g620kcal111.6g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13744g7544kcal333.4g663.6g372.2g140.2g
Valittu annoskoko6872g3772kcal166.7g331.8g186.1g70.1g
Annoskoko puolitettuna3436g1886kcal83.4g165.9g93.1g35.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718