Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g72g70kcal1.1g18g0.1g7.6g
Mantelirouhe, 1 rkl144g832kcal30.4g7.6g72.7g16.7g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl360g180kcal0g39.6g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g1800g1080kcal7.2g270g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä900g1530kcal9g396g9g0g
Flora Vanilla 12%1800g3420kcal81g288g216g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g1800g1170kcal198g75.6g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13752g16564kcal653.4g2189.6g606.4g48.6g
Valittu annoskoko6876g8282kcal326.7g1094.8g303.2g24.3g
Annoskoko puolitettuna3438g4141kcal163.4g547.4g151.6g12.2g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301