Vihiksen perunasalaatti

Kuutio keitetyt perunat, kurkut sekä sipuli noin cm x cm kuutioiksi.

Sekoita kermaviili, mustapippuri sekä majoneesi joka siis ohjeessa on tuo Vihiksen majoneesi.

Lisää kastikkeeseen kaprikset sekä kuutioidut perunat, kurkut ja sipulit.

Anna vetäytyä jääkaapissa noin puolituntia.

Tarjoile ja nauti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 367g278kcal6.9g56.6g0.7g3.7g
Kurkku 120g13kcal0.7g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maustekurkku (Sauvon säilyke), annos 80g47g6.5kcal0.4g1.3g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro17g5.1kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.7g2.3kcal0.1g0g0.9g0g
Sinappi (teollinen)1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Viinietikka 2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g1204kcal22.6g133.2g62.4g11.2g
Valittu annoskoko688g602kcal11.3g66.6g31.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna344g301kcal5.7g33.3g15.6g2.8g
Arvot/100g100g88kcal1.6g9.7g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393813