Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 159g547kcal16.2g111.5g1.9g5.6g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.7g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen214g71kcal7.1g10.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 74g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Voi 8.6g62kcal0.1g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g176kcal0g0g19.6g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g18g96kcal0.7g10.8g5.5g1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Banaani, kuorittu 153g133kcal1.6g28g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g2634kcal68.6g390.2g82.4g18.8g
Valittu annoskoko688g1317kcal34.3g195.1g41.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna344g659kcal17.2g97.6g20.6g4.7g
Arvot/100g100g192kcal5g28.4g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394