Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 13g117kcal0g0g13.2g0g
Vadelma 265g109kcal2.6g10.8g2.1g9.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe13g38kcal0.2g7.4g0g5.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 53g151kcal8.2g0.1g13.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 159g67kcal15.6g0.6g0.2g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g79g329kcal61.9g4.9g7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)79g278kcal11.1g44.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g2390kcal199.2g189g82.4g30.2g
Valittu annoskoko688g1195kcal99.6g94.5g41.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna344g597kcal49.8g47.3g20.6g7.6g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177