KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi211g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g159g623kcal128.4g11.1g6.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 58g183kcal6.1g34.5g1.3g3.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g53g301kcal12g10.3g26.2g3.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 34g111kcal10g2.4g6.9g10.5g
Kananmuna kuoreton 116g166kcal14.5g0.3g11.9g0g
Ruokaöljy keskiarvo 29g252kcal0g0g28.5g0g
Hiiva, 50g21g13kcal2.8g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 6.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g3298kcal347.6g117.6g162.4g33.8g
Valittu annoskoko688g1649kcal173.8g58.8g81.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna344g824kcal86.9g29.4g40.6g8.5g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.5g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533