Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)134g962kcal1.1g1.1g106.9g0g
Sokeri 187g759kcal0g186.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 214g734kcal21.8g149.7g2.6g7.5g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Leivinjauhe 2.7g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 27g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.4g24kcal1.2g0.7g1.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g5327kcal79.4g682.2g246.8g19g
Valittu annoskoko688g2664kcal39.7g341.1g123.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna344g1332kcal19.9g170.6g61.7g4.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925