Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 187g641kcal19g130.7g2.2g6.5g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 80g567kcal0.6g0.3g63.9g0g
Leivinjauhe 6.4g11kcal0.3g2.4g0g0g
Sokeri48g194kcal0g47.8g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 192g58kcal5.5g6.9g0.2g0g
Puolukka 80g31kcal0.4g5.4g0.4g2.1g
Raparperi 64g22kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1376g3047kcal52.4g394g133.6g19g
Valittu annoskoko688g1523kcal26.2g197g66.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna344g762kcal13.1g98.5g33.4g4.8g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.6g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068