Paistettua lohta kasvispedillä

Paahda seesaminsiemeniä kevyesti kuivalla pannulla ja siirrä sivuun.

Paloittele kala neljään osaan.

Kuumenna ruokalusikallinen rasvaa pannussa ja paista lohipalat molemmin puolin.

Siirrä lohipalat lutaselle ja mausta sitruunapippurilla.

Peitä lohipalat foliolla ja pidä ne lämpimänä.

Hienonna valkosipuli, suikaloi paprika ja puhdistettu purjo.

Leikkaa porkkana ja juuriselleri tikkumaisiksi suikaleiksi.

Lisää pannulle ruokalusikallinen rasvaa ja kuullota siinä valkosipuli ja inkivääri.

Lisää loput kasvikset ja kuullota vielä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi soijakastike ja seesaminsiemenet.

Tarjoa kasvikset ja lohi keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Helmi75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesaminsiemen, kuorineen 4.8g32kcal1.3g0.3g2.8g0.6g
Kirjolohifilee 281g465kcal47.1g0g30.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Juuriselleri 42g13kcal0.5g1.9g0.1g1.3g
Inkivääri, tuore, silputtu8.4g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Soijakastike 10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 135g181kcal3.3g38.5g0.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1787kcal110.6g103.6g100.2g20g
Valittu annoskoko688g894kcal55.3g51.8g50.1g10g
Annoskoko puolitettuna344g447kcal27.7g25.9g25.1g5g
Arvot/100g100g130kcal8g7.5g7.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144785