Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%236g236kcal28.3g6.1g11.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.8kcal0.3g0.2g0.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g337g202kcal5.1g43.8g0.3g3g
Keittojuurekset, Rainbow112g28kcal1g5.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g950kcal69.4g111g25.2g6g
Valittu annoskoko689g475kcal34.7g55.5g12.6g3g
Annoskoko puolitettuna344g238kcal17.4g27.8g6.3g1.5g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645