Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g225g135kcal8.3g16.4g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 77g243kcal8.2g46g1.7g4.3g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Tonnikala vedessä 169g177kcal37.9g0g2.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g56g146kcal16.9g1.1g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1865kcal181.8g132.2g65.8g8.6g
Valittu annoskoko689g932kcal90.9g66.1g32.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna344g466kcal45.5g33.1g16.5g2.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933