Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g56g339kcal13.5g3.7g30.5g0g
Kookoshiutale 11g75kcal0.9g0.7g7.3g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g28g206kcal0.3g0.3g22.6g0g
Kananmuna kuoreton 169g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g141g82kcal12.7g7.1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl113g384kcal2.3g3.4g39.5g0g
Mustikka metsä- 169g75kcal0.8g10.8g1g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g2802kcal103.4g53g237.2g14.8g
Valittu annoskoko689g1401kcal51.7g26.5g118.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna344g700kcal25.9g13.3g59.3g3.7g
Arvot/100g100g204kcal7.5g3.8g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840