Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 112g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g112g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g112g67kcal1.7g14.6g0.1g1g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.3g1.6g
Lanttu 56g16kcal0.6g2.6g0.2g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g626kcal11.4g80g26.6g20.4g
Valittu annoskoko688g313kcal5.7g40g13.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna344g156kcal2.9g20g6.7g5.1g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g1.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822