Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 98g79kcal1.5g16.4g0g2.9g
Mungpapu, Risenta150g436kcal36g60.1g1.5g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kurkuma, annos 2g1.5g0.8kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g15g3kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1078kcal77.8g160.6g3.4g8.6g
Valittu annoskoko689g539kcal38.9g80.3g1.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna344g270kcal19.5g40.2g0.9g2.2g
Arvot/100g100g78kcal5.6g11.7g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344