Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka120g164kcal26.4g2.3g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Rice Dream, riisimaito180g85kcal0.2g16.9g1.8g0.2g
Täysjyväriisi. Risella.66g231kcal4.6g46.9g2.2g4g
Parsakaali, tuore, 257g74g22kcal3.4g1.5g0.2g1.2g
Punajuuri keitetty, annos 100g74g31kcal0g6.9g0.1g1.8g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g60g74kcal1.8g15.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1457kcal85.6g186g42.2g16.4g
Valittu annoskoko689g728kcal42.8g93g21.1g8.2g
Annoskoko puolitettuna344g364kcal21.4g46.5g10.6g4.1g
Arvot/100g100g106kcal6.2g13.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557