Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 376g171kcal0.2g41.4g0.1g0.3g
Mansikka 188g88kcal0.9g15.8g0.4g3.6g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Mannasuurimo 94g297kcal9.6g59.8g1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g1356kcal21.4g294.2g3g14.4g
Valittu annoskoko689g678kcal10.7g147.1g1.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna344g339kcal5.4g73.6g0.8g3.6g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970