Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl62g81kcal8.1g0.2g5.2g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g101kcal3g20.5g0.4g1g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Omenasose, omatekoinen113g147kcal0g33.9g0g1.7g
Kuohukerma,valio,2dl113g384kcal2.3g3.4g39.5g0g
Maitorahka, milbona (500g)113g77kcal13.8g4.4g0.2g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 135g93kcal1.1g20.6g0.1g1.1g
Vadelma 56g23kcal0.6g2.3g0.5g2.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g4.5g9kcal0g1.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini2.7g10kcal2.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g2318kcal62.6g288.6g91.8g11.8g
Valittu annoskoko689g1159kcal31.3g144.3g45.9g5.9g
Annoskoko puolitettuna344g580kcal15.7g72.2g23g3g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021