Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 56g409kcal0.7g0.2g45.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai92g320kcal11g65g1.9g2.7g
Kauralese 17g61kcal3g7.7g1.3g3g
Paprika punainen 282g82kcal2.6g12.7g1.1g5.4g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g99g227kcal14.8g1g18.7g0g
Broilerifileesuikale (Atria)113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g2464kcal116.8g176.2g142.6g23.2g
Valittu annoskoko689g1232kcal58.4g88.1g71.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna344g616kcal29.2g44.1g35.7g5.8g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051