Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g38g97kcal1.1g1.7g10.1g0.2g
Piparjuuri, annos 10g47g17kcal2.1g5.2g0.1g3.5g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g47g56kcal1.1g2.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1377g640kcal15g73.8g31.4g21.6g
Valittu annoskoko689g320kcal7.5g36.9g15.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna344g160kcal3.8g18.5g7.9g5.4g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767