Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 132g1170kcal0g0g132.3g0g
Vadelma 2646g1087kcal26.5g108.5g21.2g97.9g
Vanilliinisokeri, teelusikka265g1056kcal0g262g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe132g382kcal1.6g74.1g0g52.9g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 529g1508kcal82g1.1g132.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1588g673kcal155.8g6.4g1.6g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g794g3295kcal619.2g49.2g69.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)794g2779kcal111.1g444.6g54.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g23898kcal1992.4g1891.8g824.2g301.6g
Valittu annoskoko6880g11949kcal996.2g945.9g412.1g150.8g
Annoskoko puolitettuna3440g5974kcal498.1g473g206.1g75.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177