Kesäkurpitsa-lohimoussaka

Viipaloi kesäkurpitsa n. ½sentin viipaleiksi.

Hienonna sipulit ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

Sekoita tomaattimurska sipulin, lohen ja porkkanan kanssa tasaiseksi seokseksi.

Valmista juustokastike: sulata rasva kasarissa.

Lisää joukkoon vehnäjauho-vesisuurus, kiehauta.

Lisää kaurajuoma suurukseen ohuena nauhana.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaviipaleet, valkokastike ja lohi-kasvisseos.

Paista 150 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2403g409kcal9.6g60.1g14.4g16.8g
Porkkana 641g210kcal4g35.6g1.3g16.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Tomaattimurska 1001g294kcal5.6g53.1g2g19g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 160g860kcal1.4g1.1g96.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84.1g1.4g4.2g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia ja vitamiineja 1201g544kcal12g78.1g18g9.6g
Cheezly Edam, 190g pakkaus (Redwood foods)64g173kcal3.5g3.8g16g0.6g
Tofutti Creamy smooth herbs & chives64g179kcal2.6g3.8g17.9g0g
Lohisäilyke621g621kcal111.7g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g7553kcal333.6g664.6g372.4g140.2g
Valittu annoskoko6880g3777kcal166.8g332.3g186.2g70.1g
Annoskoko puolitettuna3440g1888kcal83.4g166.2g93.1g35.1g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.8g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136718