Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 458g609kcal38.6g80.5g9.2g22.9g
Papu valkoinen, keitetty 515g554kcal43.4g72.1g1.8g36g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Kaali, valkokaali686g145kcal8.2g23.3g1.4g14.4g
Tomaattimurska 915g269kcal5.1g48.5g1.8g17.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)114g164kcal4.5g10g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 3432g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g144kcal0g0g16g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 343g1093kcal83.7g156.8g6.5g30.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g6198kcal377g820.8g98.6g256g
Valittu annoskoko6880g3099kcal188.5g410.4g49.3g128g
Annoskoko puolitettuna3440g1549kcal94.3g205.2g24.7g64g
Arvot/100g100g45kcal2.7g6g0.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916