Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 153g574kcal0.3g8.1g61g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g1922g827kcal7.7g78.8g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g4805g5190kcal937g0g163.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g13180kcal1890g173.8g448.8g0g
Valittu annoskoko6880g6590kcal945g86.9g224.4g0g
Annoskoko puolitettuna3440g3295kcal472.5g43.5g112.2g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204184