Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia4009g5612kcal681.5g0g320.7g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)95g400kcal6.7g59g14.3g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g2506g752kcal25.1g150.3g5g0g
Rypsiöljy 271g2393kcal0g0g270.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g18313kcal1426.6g418.6g1221.2g0g
Valittu annoskoko6880g9157kcal713.3g209.3g610.6g0g
Annoskoko puolitettuna3440g4578kcal356.7g104.7g305.3g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435