Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 4009g5762kcal641.5g0g356.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2005g2406kcal68.2g72.2g200.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)64g340kcal0g0g38.5g0g
Tilli, tuore 802g240kcal29.6g7.2g6.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g17495kcal1478.6g158.8g1204.4g33.6g
Valittu annoskoko6880g8748kcal739.3g79.4g602.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna3440g4374kcal369.7g39.7g301.1g8.4g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298203