Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)1336g9622kcal10.7g10.7g1069.2g0g
Sokeri 1871g7595kcal0g1869.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2138g7337kcal217.9g1496.8g25.7g74.8g
Kananmuna kuoreton 1176g1678kcal147g3.5g120.5g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 267g122kcal8g12.8g4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 64g237kcal11.9g7.1g13.9g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g53275kcal793.8g6820.2g2466.6g188.8g
Valittu annoskoko6880g26638kcal396.9g3410.1g1233.3g94.4g
Annoskoko puolitettuna3440g13319kcal198.5g1705.1g616.7g47.2g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925