Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 2800g1233kcal14g179.2g16.8g92.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g480g1920kcal0g475.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1200g1506kcal132g3.1g108.2g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2000g1720kcal62g88g120g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g400g1280kcal44g256g8g48g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g15319kcal504g2003g506g280.8g
Valittu annoskoko6880g7659kcal252g1001.5g253g140.4g
Annoskoko puolitettuna3440g3830kcal126g500.8g126.5g70.2g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332807