Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2667g640kcal32g90.7g5.3g56g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka533g59kcal5.9g5.9g1.1g5.3g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g480g144kcal7.2g24g1.9g0g
Vesi2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g1973kcal104g292.4g18.8g140.8g
Valittu annoskoko6880g987kcal52g146.2g9.4g70.4g
Annoskoko puolitettuna3440g493kcal26g73.1g4.7g35.2g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913