Talkoopiirakka (iso uunipellillinen)

Kuori ja pilko raparperit.

(Huom! Ohjeen raparperimäärä on kuorittua) Kiehauta raparperi vesitilkan ja sokeririppusen kanssa pehmeäksi.

Sulata rasva ja sekoita piimän kanssa.

Lisää kuiva-aineseos: vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe (tai sooda 3 tl).
Levitä taikina uunipellille levitetyn leivinpaperin päälle.

Ripottele puolukat ja valutetut raparperit taikinalevyn päälle.

Paistele uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Ripottele valmiin piirakan päälle sokeria.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Mimmimyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1868g6408kcal190.3g1307.4g22.4g65.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 798g5669kcal6g3.2g638.5g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Sokeri479g1944kcal0g478.4g0g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1916g575kcal55.2g69g1.9g0g
Puolukka 798g310kcal3.5g54.3g4g20.8g
Raparperi 639g215kcal4.4g35.1g0.6g8.9g
Vesi319g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13760g30468kcal525.4g3943g1334.8g190.8g
Valittu annoskoko6880g15234kcal262.7g1971.5g667.4g95.4g
Annoskoko puolitettuna3440g7617kcal131.4g985.8g333.7g47.7g
Arvot/100g100g221kcal3.8g28.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70068