Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo1050g7455kcal3.2g2.1g840g0g
Sokeri 1050g4262kcal0g1049g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1750g6005kcal178.3g1225g21g61.3g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 1400g1218kcal14.8g256.2g5.6g25.2g
Taloussuklaa, Fazer700g3605kcal27.3g392g210g37.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g105g420kcal0g103.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13762g48249kcal643.2g6087.4g2311g247.6g
Valittu annoskoko6881g24125kcal321.6g3043.7g1155.5g123.8g
Annoskoko puolitettuna3441g12062kcal160.8g1521.9g577.8g61.9g
Arvot/100g100g351kcal4.7g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328