Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g400g420kcal23.6g59.6g10g66g
Sokeri 344g1396kcal0g343.7g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g720g3312kcal3.6g3.6g367.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Mustikka metsä- 1440g634kcal7.2g92.2g8.6g47.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1600g1026kcal51.2g77.1g56g0.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g40g216kcal0.1g0.1g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13768g26877kcal607.6g3402.6g1137g301.4g
Valittu annoskoko6884g13438kcal303.8g1701.3g568.5g150.7g
Annoskoko puolitettuna3442g6719kcal151.9g850.7g284.3g75.4g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520