Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g1360g4352kcal163.2g4.1g408g0g
Herkkusieni säilyke 1840g312kcal38.6g3.7g5.5g44.2g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Punaviini 400g282kcal1.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2800g9184kcal366.8g1811.6g53.2g196g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13768g28658kcal1151.4g3683.8g949.2g495.4g
Valittu annoskoko6884g14329kcal575.7g1841.9g474.6g247.7g
Annoskoko puolitettuna3442g7165kcal287.9g921g237.3g123.9g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981