Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1125g304kcal14.6g54g2.2g19.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g281g292kcal22.2g45.8g1.7g5.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g281g309kcal14.1g59g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1406g2249kcal38g38g210.9g0g
Ruohosipuli 562g127kcal7.8g9.6g3.4g13.5g
Katkarapu 2811g1923kcal406g0g30.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton141g30kcal0.4g2.2g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g281g2530kcal0g0g281.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g15529kcal1006.2g417.2g1063.2g76.6g
Valittu annoskoko6888g7764kcal503.1g208.6g531.6g38.3g
Annoskoko puolitettuna3444g3882kcal251.6g104.3g265.8g19.2g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850