Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen840g6048kcal8.4g8.4g672g0g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1428g5796kcal0g1426.6g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1680g5880kcal58.8g1360.8g16.8g50.4g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten252g832kcal59.2g113.4g52.9g27.7g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.2g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g28g112kcal0g27.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g504g2016kcal0g504g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten84g277kcal19.7g37.8g17.6g9.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen280g2016kcal2.8g2.8g224g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 280g128kcal8.4g13.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g48164kcal474.4g7035.8g2101.2g175.2g
Valittu annoskoko6888g24082kcal237.2g3517.9g1050.6g87.6g
Annoskoko puolitettuna3444g12041kcal118.6g1759g525.3g43.8g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002