Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 512g730kcal64g1.5g52.5g0g
Sokeri 791g3211kcal0g790.4g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 465g159kcal14.2g23.3g0.5g0g
Maito rasvaton 200ml465g154kcal15.4g22.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g465g3398kcal4.7g4.7g372.3g0g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1210g4152kcal123.3g847g14.5g42.4g
Mustikka metsä- 1164g512kcal5.8g74.5g7g38.4g
Raparperi 838g282kcal5.8g46.1g0.8g11.7g
Voi, 1 tl, 5 g233g1699kcal2.3g2.3g186.2g0g
Sokeri 396g1606kcal0g395.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 303g1038kcal30.8g211.8g3.6g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g34045kcal537.4g4874.4g1274.8g206.6g
Valittu annoskoko6888g17023kcal268.7g2437.2g637.4g103.3g
Annoskoko puolitettuna3444g8511kcal134.4g1218.6g318.7g51.7g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678