Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g698g5095kcal7g7g558.3g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1047g3559kcal20.9g31.4g376.9g0g
Kookoshiutale 244g1614kcal19.9g15.6g157.6g39.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3908g1508kcal6.3g318.9g3.5g58.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g698g4257kcal132.6g34.9g383.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 279g1882kcal75g19.3g161.9g34.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g35931kcal524.4g876.4g3285g265.4g
Valittu annoskoko6888g17966kcal262.2g438.2g1642.5g132.7g
Annoskoko puolitettuna3444g8983kcal131.1g219.1g821.3g66.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976