Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1864g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g37g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g1305g2087kcal247.9g0g120g0g
Bataatti, kuorittu 3355g2715kcal52.7g564.6g1.7g100.6g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.7g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Valkopippuri, annos 1g1.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)186g50kcal2.4g8.9g0.4g3.2g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl93g839kcal0g0g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g11489kcal612.8g1162g431.6g211.2g
Valittu annoskoko6888g5744kcal306.4g581g215.8g105.6g
Annoskoko puolitettuna3444g2872kcal153.2g290.5g107.9g52.8g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436