Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1201g1669kcal228.1g0g84g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1171g492kcal18.7g100.7g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g45g162kcal0.2g39.6g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)75g673kcal0g0g74.3g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g450g675kcal4.5g27g58.5g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g720g223kcal13g43.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g375g1313kcal31.9g285.1g6.8g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g10414kcal592.8g991.2g449.6g22.6g
Valittu annoskoko6888g5207kcal296.4g495.6g224.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna3444g2604kcal148.2g247.8g112.4g5.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193