Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 800g606kcal15g123.4g1.6g8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 800g1092kcal21.4g194.6g18.2g28.2g
Fenkoli, annos 100g800g248kcal9.9g58.3g1.6g24.8g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g400g480kcal12.8g18g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g5389kcal135g812.4g164.2g124.8g
Valittu annoskoko6888g2695kcal67.5g406.2g82.1g62.4g
Annoskoko puolitettuna3444g1347kcal33.8g203.1g41.1g31.2g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094