Hawainpata jauhelihalla

1 litra vettä
400-500 grammaa jauhelihaa
hawaianpata ainekset (pss)
sipuli
2 rkl öljyä
200 g hernemaissipaprikaa
100 g ananasta
3 dl makaronia
mausteita oman mielen mukaan

1. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli öljyssä ja mausta mielesi mukaan.

2. Lisää vesi (vedenkeittäjällä veden keittäminen sujuu nopeammin) ja lisää jauhelihan joukkoon.

3. Kun vesi jälleen kiehuu, lisää hawaianpata-ainekset pussista koko ajan sekoittaen.

Lisää myös makaronit.

4. Anna kypsyä noin 15 minuuttia matalalla lämmöllä, lisää hernemaissipaprikat sekä ananas.

5. Kypsyttele vielä hetki, noin 10 minuuttia ja nauti! :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2999g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis1499g1679kcal329.9g0g45g0g
Hawaian pata Riisi-kasvis-mausteseos 195g585g2281kcal46.8g438.6g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Hernemaissipaprika(eurosopper)600g510kcal27g90g3g18.6g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g300g180kcal1.2g45g0.3g4.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 585g565kcal17.6g114.6g1.9g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13776g11990kcal851.2g1399.4g333.6g65.4g
Valittu annoskoko6888g5995kcal425.6g699.7g166.8g32.7g
Annoskoko puolitettuna3444g2998kcal212.8g349.9g83.4g16.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g10.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91678