Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Parmesan formaggio da pasta18g80kcal7g0g5.8g0g
Basilika, tuore 3.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 1.8g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla175g95kcal2.6g12.1g4g1.7g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprika vihreä 70g15kcal0.7g1.7g0.2g1.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss88g271kcal21g0.7g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1379g1425kcal94.4g69.2g82.6g13.6g
Valittu annoskoko690g713kcal47.2g34.6g41.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna345g356kcal23.6g17.3g20.7g3.4g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318