Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1979g1089kcal31.7g260.8g3.4g16.8g
Lohifilee 1182g2309kcal221g0g159.6g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%154g1110kcal0g0g123.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 154g529kcal15.7g107.9g1.9g5.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2570g870kcal78.6g125.9g2.6g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g514g1028kcal51.4g24.2g77.1g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 308g440kcal38.5g0.9g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g14750kcal873.8g1039.4g799.2g44.4g
Valittu annoskoko6894g7375kcal436.9g519.7g399.6g22.2g
Annoskoko puolitettuna3447g3687kcal218.5g259.9g199.8g11.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983