Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1081g649kcal16.2g140.6g1.1g9.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Lohifileepalat (Findus)1802g2343kcal378.5g9g90.1g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Kalaliemikuutio 66g201kcal6.6g22.5g9.3g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Vesi3004g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1021kcal6g9g105.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g9555kcal840.4g493.2g463.2g47.6g
Valittu annoskoko6894g4777kcal420.2g246.6g231.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna3447g2389kcal210.1g123.3g115.8g11.9g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742