Eevaliin Makaroonijauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja raastetut porkkanat öljytilkassa kasarissa.

Lisää 1,5 litraa vettä ja kanaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min. Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti sekä pari desiä rakettispagettia tai jotain muuta pastaa.

Keitä pasta kypsäksi.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä jauheliha ja valutetut, huuhdellut pavut keittoon.

Hauduta 15 minuuttia, mausta basilikalla ja ripauksella chilijauhetta (itse laitan n. puoli teelusikallista) ja mieleisilläsi pippureilla maistellen makua, milloin on sopivan tulista.

Keiton kanssa maistuu uunissa paahdetut vaaleat leipäpalat, joiden päälle on pirskoteltu oliiviöljyä ja ripoteltu valkosipulia tai juustoa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman901g1532kcal108.1g0g90.1g0g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g225g789kcal29.5g156.4g3.8g7.2g
Ruskeita papuja, Rainbow597g508kcal32.8g83.6g3g129g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1127g282kcal14.6g47.3g2.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)45g117kcal5.9g5.4g8.1g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka113g92kcal3.8g21.4g1.1g1.1g
Vesi3379g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13788g8114kcal399.8g682.2g353.8g294.8g
Valittu annoskoko6894g4057kcal199.9g341.1g176.9g147.4g
Annoskoko puolitettuna3447g2028kcal100g170.6g88.5g73.7g
Arvot/100g100g59kcal2.9g4.9g2.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319933