Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1334g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1334g844kcal40g64g46.7g0g
Uudet perunat keitetty2134g1622kcal36.3g343.6g4.3g21.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g694g194kcal4.2g41.3g1.4g17.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g334g934kcal63.4g0g73.4g0g
Keräkaali, 100g534g128kcal6.4g18.1g1.1g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13792g7732kcal314.4g985.2g256g117.8g
Valittu annoskoko6896g3866kcal157.2g492.6g128g58.9g
Annoskoko puolitettuna3448g1933kcal78.6g246.3g64g29.5g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745