Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 29g40kcal3.6g0.1g2.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki36g20kcal3g1.8g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.4g15kcal0.5g0.2g1.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g164kcal14.2g7.8g8.6g0g
Valittu annoskoko69g82kcal7.1g3.9g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna35g41kcal3.6g2g2.2g0g
Arvot/100g100g119kcal10.3g5.7g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856