Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g13g70kcal1g4.6g5.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g25g85kcal0.6g20.8g0.1g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g586kcal4.8g78.6g28.2g1.4g
Valittu annoskoko69g293kcal2.4g39.3g14.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g147kcal1.2g19.7g7.1g0.4g
Arvot/100g100g425kcal3.5g57g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785