Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)11g7.4kcal1.7g0g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Kurkku, tuore6.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Tilli, tuore 3.1g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Ruokajogurtti Valio13g11kcal0.6g0.6g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paahtoleipä, monivilja 13g33kcal1g5.7g0.5g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g129kcal7.2g17.4g2.6g1.8g
Valittu annoskoko69g65kcal3.6g8.7g1.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.8g4.4g0.7g0.5g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.6g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358