Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 25g8.5kcal0.2g1.4g0g0.4g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.3g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g86kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g287kcal1.6g28.8g17.6g1.2g
Valittu annoskoko69g144kcal0.8g14.4g8.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g72kcal0.4g7.2g4.4g0.3g
Arvot/100g100g208kcal1.2g20.9g12.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891