Mustikkapiirakka

Sekoita maitorahka, kananmuna, rypsiöljy ja kuivat aineet kulhossa.

Paista pohjaa uunissa 200c n. 15 minuuttia.

Vatkaa valkuiainen vaahdoksi ja lisää makeutusaine.

Lisää mustikat pohjan päälle ja levitä valkuaisvaahto piirakan päälimmäiseksi.

Paista uunissa vielä hetki kunnes valkuaisvaahto on hiukan ruskettunut.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Shaunikel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g6.2g18kcal0.1g3.5g0g2.5g
Kaurahiutaleet, Elovena (Raisio), annos 37g6.2g22kcal0.9g3.4g0.5g0.7g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Euroshopper vehnäjauhot 1dl=65g16g51kcal1.6g10.9g0.2g0g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Mustikka, Pakkasmarja19g6.2kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g2.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g0.5g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g233kcal9.2g40.4g3g8g
Valittu annoskoko69g116kcal4.6g20.2g1.5g4g
Annoskoko puolitettuna35g58kcal2.3g10.1g0.8g2g
Arvot/100g100g169kcal6.7g29.3g2.2g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132047